Best Price

vanaf 50€

Date picker
Kamer 1
Kamer 2
Kamer 3
Kamer 4
Kamer 5
Kamer 6
Kamer 7
Kamer 8
Kamer 9

Meer criteriaMinder criteria
(Actiecode, IATA)

Uw Première Classe hotel Breda ligt zeer gunstig ten opzichte van de snelweg en is vanaf de A27 gemakkelijk met de auto te bereiken. Het centrum van Breda ligt op 5 kilometer afstand, en met het treinstation op 6 kilometer van uw hotel heeft u verschillende steden in de omgeving van Breda binnen handbereik. De bus die 200 meter van uw hotel stopt brengt u eenvoudig naar zowel het station als het historische stadscentrum. Het dichtstbijzijnde vliegveld is dat van Schiphol, en ligt op 85 kilometer van het hotel.

Breda is een aangename en niet al te grote stad met een mooie oude stadskern. Binnen deze omgeving biedt uw 2- sterrenhotel u alle comfort die u wenst en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Er is een parkeerterrein aan het hotel verbonden waar u de auto gratis kwijt kunt. Aan de receptie kan men u desgewenst ontvangen in het Engels, Frans, Duits en Spaans. Er is geen restaurant aan uw hotel verbonden. U kunt zich tegoed doen in één van de gezellige restaurantjes in de stad, of in het restaurant van het hotel Campanile, dat op loopafstand ligt. Het hotel telt 3 verdiepingen en 67 kamers, waaronder 20 twee-persoonskamers. Alle beschikken over een douche, en er is TV op de kamer. Ook is er gratis Wifi in het hele hotel. Mocht u met uw huisdier reizen, dan is hij van harte welkom; er worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Zowel het bruisende centrum van Breda als het rustige Noord-Brabantse natuurschoon dat de stad omringt zijn een bezoekje meer dan waard. In het centrum vindt u tal van uitgaansgelegenheden en winkelmogelijkheden, u kunt volop sporten binnen een straal van 6 kilometer, en u kunt uw hart ophalen op de jaarlijks terugkerende festivals. Ook het beroemde pretpark de Efteling is een schitterend en betoverend oord om te ontdekken. Voor jong en oud een prachtige omgeving.

Lees verder

NUTTIGE INFORMATIE:

NUTTIGE INFORMATIE
  • PF_MINICOMPTOIR
  • Wifi
  • Restaurant
  • PF_FACIDISABLEDGUEST
  • PF_PETACCEPTED

Contact

Reservering: +31 (0) 20 654 52 40

Informatie: +31 76 5720001

Fax +31 76 5720003

E-mail:breda@premiereclasse.com

Adres van het hotel

MINERVUM 7092

4817 ZK BREDA

GPS:

51° 35' 28.32" N, 4° 50' 4.13" E

> Kaart en route

Uw veiligheid: onze prioriteit
×